Redovisningsbyrå Uppsala

Kompletta lösningar för redovisning och bokföring

Om oss

Vi erbjuder helhetslösningar inom ekonomisk förvaltning. Även om vi tidigare främst riktat in oss på fastighetsägare har vi insett att det finns starkt behov av en kunnig redovisningsbyrå i Uppsala även för andra branscher. Därför har vi öppnat upp våra ekonomitjänster även för andra typer av företagare.

Vi ser till att du får rätt lösning vid rätt tidpunkt och till rätt kostnad. Genom att vi är ett större företag får du tillgång till en bred kompetens som du inte hittar hos en mindre redovisningsbyrå. Utöver ekonomitjänster får du exempelvis tillgång till våra kunniga företagsjurister som kan hjälpa dig med juridiska ärenden i ditt företag.

Vi vill att varje kund ska kunna ägna sig åt sin kärnverksamhet och samtidigt kunna känna sig trygg i att vi tar hand om redovisning och ekonomi. Tillsammans tar vi fram lösningar som förbättrar din verksamhet.

Genom att vi finns nära dig i Uppsala är det alltid lätt att nå oss. Oavsett om du driver ett stort eller ett litet företag kommer vi att erbjuda personlig kontakt och ta oss tid för allt dina frågor.

Ja, jag vill ha redovisningstjänster som ger mitt företag större framgångar!